Afhaalspecial Kruiden en Jasmijn

apr 7, 2020 | 0 Reacties

‘We draaien het gewoon even om’
Om iedereen toch te kunnen laten genieten in deze bizarre tijden van heerlijke gerechten.

Ook met de Paasdagen is dit thuismenu gewoon verkrijgbaar.
Het is nu natuurlijk even niet mogelijk om bij ons, Kruiden & Jasmijn, te komen eten. Daarom draaien we het even om. Haal Kruiden &Jasmijn in uw huis! We serveren al een overheerlijk viergangen thuismenu met o.a. kalfstartaar, snoekbaars, Bommelerwaards rund en asperges.
Deze week komt daar nog een menu bij, ook met asperges, maar met kalfsvlees, huis gerookte zalm en verse aardbeien. Daarnaast kunnen we bijpassende wijnen leveren of daarin advies geven. De thuismenu’s worden goed verpakt en komen met brood, boter amuses en een uitgebreide beschrijving. Zo kan men zelf de gerechten gemakkelijk thuis warm serveren en in uw eigen woonkamer of terras uit eten gaan. Een thuismenu kost € 42,50 per persoon.

 

Seizoen gerechten zoals de Oosterscheldekreeft is nu ook weer te verkrijgen.

 

Op deze wijze proberen we op de smaken van het seizoen in te spelen.

 

Dieetwensen?
Met bepaalde dieetwensen of voedselallergieën kunnen we uiteraard rekening houden.

 

Chef-kok bij u thuis
Op zoek naar een echt unieke ervaring? Het is ook mogelijk om onze chef-kok in huis te halen. Patrick komt dan bij u thuis koken. Hij neemt zelf zijn kookgerei en servies mee en zelfs de vaat wordt gedaan! Informeer vooral eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Klussen en terras
Ondertussen voeren wij het een en ander aan onderhoud uit aan ons restaurant. Ook onze sfeervolle beeldentuin wordt weer helemaal in orde gebracht zodat u weer kunt genieten van een heerlijk diner in de zon, zodra wij u weer mogen verwelkomen.
Info@kruidenenjasmijn.nl

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en alvast een smakelijk eten!