AGRIFOOD CAPITAL Corona Emergency Team

apr 24, 2020 | 0 Reacties

Een gratis intake door experts met rapport en advies binnen 1 dag!Dat noemen wij ondersteuning in deze zware tijden!

 
De corona-crisis leidt bij veel ondernemers tot grote financiële en juridische uitdagingen. Het is zaak om snel te anticiperen, maar wel met een doordacht plan van aanpak. De experts van Banning & Solyse werken tijdens de corona-crisis intensief samen om ondernemers in de AGRIFOOD CAPITAL regio te helpen door noodzakelijke acties op financieel en juridisch gebied snel in kaart te brengen. Een team van experts neemt contact op met uw bedrijf, brengt de uitdagingen en mogelijkheden in kaart en brengt daarover concreet advies uit in een rapport. Dit doen Banning & Solyse binnen 1 dag, gratis en vrijblijvend. U besluit vervolgens of en welke maatregelen u wilt implementeren. Banning & Solyse richten zich met name op bedrijven met een omvang vanaf 20 medewerkers in alle sectoren. Zij bieden werkende maatwerkoplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van:

• snel liquiditeit aanvullen, eventueel vooruitlopend op de aangekondigde kredietverlening via banken en overheid

• flexibele inzet van personeel

• leveranties, aansprakelijkheden en exoneratiegronden

 

Banning & Solyse combineren hun expertises op de gebieden van balans- en financieringsstructuren,accountancy, herstructurering-/insolventierecht, arbeidsrecht en belastingrecht. Hun experts begeleiden ondernemers met het uitwerken en implementeren van de juiste financiële en juridische maatregelen. U kunt zo de volledige focus op uw onderneming kunt houden.

 

 

Over Banning (www.banning.nl)
Banning Advocaten bestaat ruim 50 jaar met vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Amsterdam.
Het kantoor is regionaal marktleider en beschikt over ruim 45 gespecialiseerde advocaten gericht op ondernemers.
contact:
Jan-Willem de Tombe
#06 – 46 40 70 21
j.detombe@banning.nl

Over Solyse (www.solyse.nl)
Solyse is een internationaal dynamisch team van professionals die ondernemers begeleiden op de gebieden M&A, Finance en Strategy vanuit kantoren in Noord-Brabant, Limburg en België
contact:
Marcel Beckers
#06 – 39 13 10 54
marcel.beckers@solyse.nl

Meer nieuws