Altena Kennispunt

feb 20, 2014

Ondernemers bundelen zich in inspirerende omgeving

Een verzameling van creatieve, enthousiaste ondernemers met passie voor hun vak die de toekomst een stap voor willen blijven. Binnen Altena Kennispunt bundelen ze hun kennis, hun kracht. Het resultaat zijn producten en diensten met een ongekende diversiteit. Onderscheidend en vernieuwend. Innovatief en inspirerend.

Samen sta je sterker

Altena Kennispunt biedt onderdak aan ondernemers uit Altena. Op dit moment zijn hier gevestigd: AV Emea, Ball&Ball, Bax & Van Kranenburg, Meeùs, Van der Straaten’s Assurantiekantoor en ViaJoop. Het is een plek waar gedachten vorm krijgen, gevormd én geproduceerd worden. Een locatie waar mensen en projecten aan en met elkaar worden verbonden. Vestigen in Altena Kennispunt is een bewuste keuze. Een keuze om samen met andere bedrijven te bedenken, ontwikkelen en te ontmoeten.

Kantoor voor 1 dag of startende ondernemers

De basis van Altena Kennispunt is gelegd. Het gebouw leeft en krijgt steeds meer vorm. Het gebouw vormt een fysieke basis, het dient en toont de bedrijven, mensen, producten en diensten. Een nieuw initiatief in het land van Heusden en Altena en dé ideale oplossing voor mensen die onderweg zijn of die een tijdelijk kantoor nodig hebben in een professionele omgeving. Een kantoor voor 1 dag in Altena Kennispunt beschikt over faciliteiten die je in staat stellen efficiënter en effectiever te werken.

Meer nieuws