AltenaCup in 2021 op 24 en 28 augustus

apr 15, 2021 | 0 Reacties

Nu de Regiocup in Altena naar verwachting niet meer voor de zomer georganiseerd kan worden, zijn alle ogen nu gericht op de 2e editie van de AltenaCup. Vorig jaar kon deze helaas door de Corina crisis geen doorgang vinden. De organisatie van de AltenaCup gaat nu hard aan het werk om van de 2e editie voor alle 13 voetbalverenigingen in Altena weer een doorslaand succes te maken.

Aan het toernooi kan worden deelgenomen door 1e elftallen mannen en vrouwen en alle jeugdcategorieën. Daarmee komen op zaterdag 28 augustus ca. 2.500 voetballers in actie op alle 13 sportcomplexen van de gemeente Altena. Voor de 1e elftallen mannen worden de voorrondes gehouden op dinsdag 24 augustus. De finales worden verspeeld op zaterdagmiddag 28 augustus. Alle jeugdcategorieën spelen de poules en finales op zoveel mogelijk sportcomplexen. Het dames- en meisjesvoetbal in 2019 bij v.v. Sleeuwijk was een groot succes. Waar mogelijk zal de organisatie van de AltenaCup de nodige aanpassingen en verbeteringen aanbrengen.

Uiteraard zullen ook de maatschappelijke activiteiten weer deel uitmaken van het toernooi om het motto Sportief Bewegen <> Gezond Leven goede invulling te geven.

En uiteraard zal rekening worden gehouden met de RIVM-maatregelen, die in augustus (nog) zullen gelden.

 

Alle informatie is te lezen op www.Altenacup.nl.