Dutch Food Week Altena 2021

jul 25, 2021 | 0 Reacties

De gemeente Altena gaat de samenwerking aan met het landelijke platform Dutch Food Week. Dutch Food Week is hét landelijke podium waar gezondheid, goed leven en duurzaamheid centraal staan. Tijdens de Dutch Food Week delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Van 9 tot en met 16 oktober bruist het in Nederland van de evenementen rondom de positieve kracht van voedsel. Organiseer jij ook een activiteit om te laten zien wat jij en Altena te bieden hebben op voedselgebied?

Dutch Food Week Altena heeft een week lang een vol programma
Boeren, tuinders, organisaties, (lokale) overheden en het onderwijs organiseren leuke en boeiende activiteiten. Denk aan rondleidingen, workshops, proeverijen, masterclasses, lezingen, fiets- en wandeltochten en excursies. Deze staan allemaal in het teken van de positieve kracht van voedsel.

 Doe je ook mee?
Organiseer samen met anderen een activiteit tijdens de Dutch Food Week Altena en laat zien wat Altena te bieden heeft op voedselgebied.

 4 redenen om mee te doen!
1. DFWA biedt je een podium om al je kennis, kunde en enthousiasme over duurzaamheid, goed leven en gezondheid aan iedereen te tonen.

  1. Je kunt publicitair meeliften op de landelijke campagne van Dutch Food Week. Daarmee bereik je nog meer mensen!
  2. Vanuit de gemeente krijg je hulp bij het bedenken van een activiteit en breed bekend maken daarvan. De uitvoering ervan en het aantrekken van publiek ligt wel in je eigen handen.
  3. Door met veel anderen DWFA te organiseren, krijgt jouw bijdrage aan deze campagne een grotere uitstraling, groter bereik, een zo groot mogelijk effect!

Ben jij ook zo enthousiast om een geweldige DFWA te organiseren?
Meld hier snel jouw activiteit aan! Liefst vóór 31 augustus, want dan profiteer je langer van de publiciteit en promotie.

‘’Eerder aanmelden = meer publiciteit en promotie’’

 Op zoek naar leuke voorbeelden en inspiratie?
Altena doet voor de eerste keer mee, maar de Dutch Food Week wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd. Veel ondernemers en organisaties gingen ons dus voor. Bekijk hier eerder georganiseerde activiteiten en laat je inspireren.

Wil je meer weten over DFWA?
Neem dan contact met ons op: Albertien Perdok of Djenny Kastelijns. Wij zijn bereikbaar via dutchfoodweekaltena@gemeentealtena.nl. Alles is bespreekbaar en we denken graag met je mee!