Een informatiemiddag over ‘Mijn huis op maat’

feb 25, 2020 | 0 Reacties

Uw huis is uw thuis

Op maandag 2 maart organiseert de gemeente Altena in samenwerking met Trema Welzijn en Rabobank Altena- Bommelerwaard  een informatiemiddag over ‘Mijn huis op maat’. U krijgt dan van alles te horen over een leven lang veilig én comfortabel wonen. De bijeenkomst vindt plaats van 14.30 – 16. 00 uur bij MB Middelkoop, Leeghwaterstraat 14 in Werkendam. Geïnteresseerden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden is niet nodig. Komt u ook?

 

Krijg inzicht in mogelijke aanpassingen in uw woning

Het is tegenwoordig steeds makkelijker om uw woning comfortabel en veilig te maken. Daarbij is er meer mogelijk dan u denkt: van slimme handigheidjes tot meer ingrijpende veranderingen. En dat is nodig, omdat we steeds langer thuis blijven wonen in Nederland.

Tijdens de informatiemiddag op 2 maart krijgt u een presentatie te zien over welke mogelijkheden u in uw woning heeft. Waar kunt u op letten? En waar kunt u nu al rekening mee houden? Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Ook kunt u na afloop allerlei handigheidjes en technische snufjes bekijken.

 

Vraag gratis persoonlijk advies van woonadviseurs aan.

Om een gratis advies op maat te geven, zijn er in de gemeente Altena vrijwillige woonadviseurs. U kunt hen vragen om langs te komen voor een huisbezoek. Samen loopt u door uw woning en krijgt u een persoonlijk woonadvies met daarin de verbeterpunten van uw woning. Het woonadvies geeft ook een indicatie van de kosten. U kunt daarna zelf aan de slag gaan of er een professional bij halen. Die keus is aan u. Aanmelding voor een huisbezoek is mogelijk via gemeente Altena – OnS Altena, bereikbaar via 0183 – 51 60 60 en ons@gemeentealtena.nl.

 

Planning informatiebijeenkomsten Mijn huis op maat in 2020

  • Maandagmiddag 2 maart, 14.30 – 16.00 uur, MB Middelkoop, Leeghwaterstraat 14, Werkendam
  • Dinsdagavond 31 maart, 19.30 uur – 21.00 uur, Dorpshuis Veen
  • Maandagmiddag 25 mei, 14.30 – 16.00 uur, De Werf, Woudrichem
  • Donderdagavond 15 oktober, 19.30 uur – 21.00 uur, De Dussenaar, Dussen

 

Meer nieuws