online Cybercrime Event

Wapen je tegen cybercrime!
Cybercrime is de snelst groeiende vorm van misdaad. Inbrekers dringen op slinkse wijze binnen in je computer of telefoon. Ze installeren kwaadaardige software en stelen je identiteit.  

Cybercriminelen worden steeds creatiever en hun methoden met de dag geavanceerder. WhatsAppfraude, phishing, Marktplaatsfraude, helpdeskfraude en spoofing – alsof je benaderd wordt vanuit een betrouwbare bron. Internet- criminelen zoeken net zo lang totdat ze een ingang vinden. Denk niet dat je niet interessant bent voor hackers, iederéén is interessant! Of je nu ondernemer, een oudere of een jongere bent. 

Gevarieerd programma

Wij organiseren op dinsdag 6 april een online Cybercrime Event. Interessant voor ouderen én jongeren! In een gevarieerd programma gaat presentator Walter Vermeer in gesprek met diverse cybercrimespecialisten. Zo schuiven aan tafel aan: digitaal wijkagent Leendert van der Welle, ex-hacker Edwin van Andel, Rabobank analist fraudeonderzoek, -preventie en -bestrijding Reggy van Vugt en directeur Coöperatieve Rabobank Lilian Damen.

Hoe je je beter kunt wapenen tegen cybercrime? Dat weet je aan het einde van de avond. Stel je vragen vooraf bij aanmelding of tijdens het online event in de live chat.

Programma

19:45 uur: Online inloop
20:00 uur: Opening door Walter Vermeer en Lilian Damen
20.05 uur: Presentaties en tafelgesprek met cybercrimespcialisten
21:15 uur: Afsluiting
21:30 uur: Einde

Informatie over het webinar

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail voor je deelname. Je ontvangt van ons op dinsdagochtend 6 april een link om deel te nemen aan het online webinar. Een goedwerkende internetverbinding is noodzakelijk.

Ben je niet vertrouwd met het online deelnemen aan een event? Kijk in jouw omgeving of je samen met iemand het webinar kunt bijwonen. 

Let op! Heb je op 6 april de e-mail met link niet ontvangen? Kijk dan even in je ongewenste e-mail.

 

Aanmelden kan via: https://sites.rabobank.nl/middenbrabant/CybercrimeEvent/modules/product/actiesites/homepage/default/index.aspx?ItemId=59099&OriginalItemId=59097