SLEEUWIJK - Het is deze week Dutch Food Week. Tijdens deze week delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Middelbare school...

Van foodprint naar footprint
SLEEUWIJK - Het is deze week Dutch Food Week. Tijdens deze week delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Middelbare school...
BeleefAltena journalist Marel van Andel is dit schooljaar afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Tilburg. Met een HBO Journalistiek op zak, gaat ze zich volgend jaar...
U heeft het de laatste tijd misschien al vaker voorbij zien kopen: #KooplokaalAltena. Maar wist u ook al dat er in Altena brood gemaakt wordt? Het graan wordt geteeld...
Zeven kieviten in Altena vliegen binnenkort rond met een ieniemini rugzakje op hun rug. Daarin zit een zendertje dat gegevens doorzendt voor onderzoek van de...
Lees op blz. 58 t/m 60. In gesprek met ondernemerscoach Meeuwis Millenaar.
Ondernemers coach Meeuwis Millenaar vertelt aan de keukentafel over de mogelijkheden. Hulp bij stappen naar natuurinclusieve landbouw from Landbouw & Voedsel on...
Een onderzoek over de korte keten in Altena is gestart. Het onderzoek gaat over de ervaringen van ondernemers met de korte keten, over de ontwikkelingen ervan in de...
Wij zijn vier studenten van de HAS Hogeschool in 's-Hertogenbosch en samen met CHIEF laten wij je zien wat de gezondheidsvoordelen van plantaardige eiwitten zijn en hoe...
<iframe src="https://onedrive.live.com/embed?cid=62E2890E6328F0F9&resid=62E2890E6328F0F9%2144189&authkey=AB4P66B7buW5G1A&em=2" width="2500" height="500" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>