Nomineer de meest ondernemende vrouw van Altena

mrt 21, 2014

genomineerden

Wie wordt de meest ondernemende vrouw van Altena 2014?

logo-vrouwen-van-altena

Op 31 mei aanstaande weet Altena wie de meest Ondernemende Vrouw van 2014 is. Het succes van de regionale topvrouwenverkiezing zet zich door.

Op 31 mei as zal tijdens de Marianne Vos Classic  de verkiezing haar hoogtepunt bereiken in het gemeentehuis van Aalburg. Tijdens dit wielerspektakel worden de winnaars bekend gemaakt.
Iedereen kan tot donderdag 24 april ‘zijn’ of ‘haar’ ondernemende vrouwen nomineren, mits zij voldoen aan de criteria zoals beschreven op www.vrouwenaltena.nl. Zo moeten de vrouwen bijvoorbeeld niet alleen zichtbaar ondernemend en innovatief in hun branche zijn, maar ook maatschappelijk actief.

Uit de opgaven zal de jury weer tien namen nomineren. Evenals vorig jaar bestaat de jury uit kartrekker en juryvoorzitter Fientje Bax van Stichting Altena Kennispoort, Piet Hartman (columnist), Cor Spek (AltenaSteden.net) en Hannie Visser-Kieboom van het Nieuwsblad van Heusden en Altena. Een bijzondere jury die aan elkaar gewaagd bleek en met humor en tomeloze inzet hun bijdrage leverden.

Vorig jaar vloog in aanloop naar de verkiezing, door de vele berichten bij AltenaSteden.net de server eruit. De acties op Facebook vlogen iedereen om de oren en de genomineerde ondernemende vrouwen streden met grote inzet om de publieksprijs. Na dit grote succes kan het event ook dit jaar weer op veel publiciteit rekenen. Zo zal ook Henri Verhagen, de stuwende PR-kracht van streekomroep OKé FM, de verkiezing op de voet volgen in een speciaal, wekelijks programma.

Winnaars 2013

Sandra Paans, directeur en mede-eigenaar van het familiebedrijf  Werkendamse Verwarmings Centrale haalde in 2013 de meeste stemmen en won de prijs van het publiek. Na een intensief juryberaad ging Marianne Koorengevel van Maropol er met de juryprijs vandoor. Zij ontving de Rabo Award, een erespeld ontworpen door Juwelier Sandra Hofman van ’t Oude Schooltje in Sleeuwijk. Tot slot was er ook een innovatieprijs. Deze ging naar de eigentijdse boerin Laura Leijser. Zij runt mede de Melkdrive: een boerenbedrijf met een duidelijke educatieve en recreatieve functie.

Maar daarbij bleef het niet, de ondernemende vrouwen zochten elkaar op en bleven met elkaar in gesprek. Na een sportieve dag op Golfpark Almkreek, bespraken de dames het nut van sociale media bij De Perswinkel  van Marianne Sijberden en ontmoetten zij elkaar bij Rabobank Altena. Binnenkort staat een bezoek aan de Businesslounge van Kozakken Boys op de planning. Bovendien zijn de regionale toppers  onder leiding  van Fientje Bax en Feike de Keijzer (Picture Publishers) bezig met een opvallend glossy magazine over de ondernemende vrouw in Altena.

Nomineren

Nomineren van  Ondernemende vrouwen kan via www.vrouwenaltena.nl.

Bron: www.aalburg.net