Nieuwe verdienmodellen in de agrifoodsector

dec 6, 2021 | 0 Reacties

Beste relatie,

Op 24 november jl. vond de bijeenkomst ‘Nieuwe verdienmodellen in de agrifoodsector’ plaats, waar u wellicht bij aanwezig was. Hierbij willen wij u bedanken voor uw interesse en bijdrage.

De gesprekken in 3 themasessies Fair pricing, Korte ketens en Vergoeding van ecosysteemdiensten zijn vastgelegd in een getekend verslag dat u hierbij aantreft. Alle inbreng uit de chats en van de sprekers benutten wij als toetsing voor het beleidskader dat momenteel in ontwikkeling is. Wij houden u hierover graag op de hoogte.

Heeft u de bijeenkomst gemist? Geen probleem! Hieronder vind u de links om terug te kijken per onderdeel.

Plenaire start

Sessie Fair Pricing

Sessie Korte Ketens

Sessie Ecosysteemdiensten

Plenaire afsluiting

Wij zijn benieuwd naar uw feedback op deze bijeenkomst Zou u via deze link een aantal vragen willen beantwoorden?

Meer inspiratie?

Hoe ziet de Brabantse landbouw- en voedselketen er uit in 2030? In onze podcastserie ‘De club van 30′ gaan innovatieve denkers en doeners daarover met elkaar in gesprek. Of het nu gaat om een vader die zijn melkveebedrijf de komende jaren overdraagt aan zijn dochter die wil innoveren of de supermarktbaas met 700 winkels die met iedereen in de keten een goede relatie nodig heeft. Deze ‘Club van 30’ heeft een visie over hoe zij een bijdrage leveren aan een duurzame landbouw- en voedselketen in 2030. Luister de serie hier en in uw favoriete podcastplatform.

Wilt u op de hoogte blijven van Landbouw & Voedsel in Brabant? Abonneer u dan op de nieuwsbrief Landbouw & Voedsel Brabant.