Ontwikkeladvies bij Boukje Kruize

nov 26, 2020 | 0 Reacties

Is ‘ontwikkeladvies’ iets voor jou?

Heb jij ook meer inzicht nodig bij je volgende stap?

Ben jij tussen de 18 en de pensioen gerechtigde leeftijd?

Wat kan je verwachten van het ontwikkeladvies bij Boukje Kruize?

 1. Een uitgebreide digitale test (een psychologische analyse die antwoorden geeft op cruciale werk gerelateerde vragen):
 2. Een gesprek van circa 1,5 uur om de resultaten te bespreken, eventueel een tweede gesprek om de puntjes op de I te zetten en mogelijke acties vast te stellen.
 3. Een persoonlijk geschreven verslag (niet door de computer gegenereerd) waarin beschreven:
  1. Talenten/persoonlijkheid
  2. Welke werkzaamheden geven energie, wat vind je belangrijk
  3. Vaardigheden
  4. Ontwikkelpunten
  5. Interesses
  6. Passende werkzaamheden/Type organisatie/sectoren
  7. Advies curriculum vitae

Geen kosten en de loopbaanadviseur regelt de aanvraag.

Om in aanmerking te komen voor een traject moet de kandidaat worden aangemeld. De subsidieaanvraag is de verantwoordelijkheid van de loopbaanadviseur

Dit kan via een mail met de volgende gegevens:

 • Volledige naam, telefoonnummer en mailadres
 • Geboortedatum
 • BSN nummer

Naar info@boukjekruize.nl

 

Het Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid: NL leert met inzet van Ontwikkeladvies. De overheid heeft budget gereserveerd voor ontwikkel/loopbaan trajecten. Vanaf 1 december kunnen geïnteresseerden hiervoor worden aangemeld. Voor de kandidaat zijn er geen kosten aan verbonden. Alles is strikt vertrouwelijk. Het ministerie vraagt om een toestemmingsverklaring om eventueel contact op te kunnen nemen voor onderzoeksdoeleinden en een prestatieverklaring (dat de adviseur zijn/haar werk goed heeft gedaan!). Boukje Kruize is als zeer ervaren loopbaanadviseur gekwalificeerd om de ontwikkeladviezen uit te voeren.

Wanneer?

Vanaf 1 december a.s. kunnen kandidaten aangemeld worden voor het door de overheid gesubsidieerde traject. Een eerdere tranche was binnen 2 weken vol, het subsidie potje was leeg. Nu is er opnieuw budget vrij gemaakt voor 50.000 trajecten. Boukje Kruize is voornemens om 1 december om 00.01 uur al haar kandidaten te registreren. Geen garantie dat het gaat lukken maar wel een grote kans. Je hoort uiterlijk begin december of het gelukt is!

 

 

 

Wie is Boukje

Na een studie Pedagogiek en negen jaar werkervaring in de sportmarketing, is Boukje Kruize sinds 1992 terecht gekomen waar ze wil zijn: het helpen van mensen bij het maken van keuzes op werkgebied. Een advies gebaseerd op ieders unieke talenten en mogelijkheden. Ze maakt hierbij gebruik van een psychologische test, dit betekent een enorme versnelling in het proces.

 

Boukje Kruize heeft al honderden kandidaten mogen adviseren. In het algemeen zijn mensen eager om te leren en staan ze open voor adviezen die hen verder kunnen helpen. Het verbinden van mensen en organisaties loopt als een rode draad door haar loopbaan. Hierbij komen haar studie en later haar opleiding tot mediator goed van pas. Doordat ze de actualiteit en de vakliteratuur goed bijhoud, is ze goed geïnformeerd over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en legt ze direct een verband wat dit voor haar kandidaten kan betekenen.

Haar werkwijze?

Energiek, motiverend, betrokken, laagdrempelig, praktisch, realistisch en resultaatgericht met aandacht voor ieders unieke persoonlijkheid en ambities.

Als er nog vragen zijn, aarzel dan niet te mailen:

info@boukjekruize.nl