Sponsoring Achilles Veen

aug 20, 2014

voetbal

Kwetters & Stichting Altena Kennispoort investeren gezamenlijk in jeugdopleiding Achilles Veen.

veen Voetbalvereniging Achilles Veen heeft een meerjarig contract gesloten met sponsoren Kwetters & Stichting Altena Kennispoort. De sponsoring is gericht op de gehele jeugdopleiding van Achilles Veen en heeft als doel om de jeugd van Achilles een kans te geven zich te ontwikkelen tot een sportieve sporter en een maatschappelijk betrokken speler, zowel in-als buiten het veld.

Het nieuwe voetbalseizoen gaat weer beginnen en er wordt dan ook weer volop getraind. Voor dit nieuwe seizoen hebben Kwetters en stichting Altena Kennispoort de handen ineen geslagen en besloten om gezamenlijk de komende jaren de Jeugd van Achilles te ondersteunen. Deze samenwerking zal in het nieuwe seizoen dan ook direct zichtbaar zijn. Immers alle jeugdteams ontvangen compleet nieuwe tenues, waarbij ook de coaches niet vergeten worden. De sponsorsamenwerking gaat echter verder dan alleen materiële zaken. Ook zullen sponsors  ondersteuning bieden bij de plannen van de jeugdcommissie om de jeugdopleiding naar hoger niveau te tillen. Dit betekent niet alleen aandacht voor de grootste talenten, maar juist bij iedere speler of speelster de talenten optimaal ontwikkelen.

Sponsoren stellen zich voor:

Kwetters

Kwetters is een echt Veen’s familiebedrijf dat in 1947 is opgericht in Veen. Sinds die tijd handelt de familie in eieren en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van eieren in Europa. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de 3de generatie Gerrit en John. Beiden speelden zelf al bij Achilles Veen, dus hun voorliefde voor deze club is niet vreemd.

Stichting Altena Kennispoort

De Stichting is opgericht door  Bax Beheer samen met Kwetters. Bax heeft goede ervaringen met samenwerkingsverbanden. Zo deelde Bax al sinds begin jaren ‘80 hun kennis en kunde met Kwetters. Dit monde uit in een samenwerking tijdens de 2e generatie met Piet Kwetters en kreeg zo een vervolg naar de 3e generatie. De Stichting heeft ten doel: Het verbinden van overheid, ondernemers, sporters en vrijwilligers in de regio (Land van Heusden en Altena) door samenwerken en het delen van kennis. De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het ondersteunen van sportieve en ondernemende initiatieven in de regio.

Achilles Veen: ‘de voetbalvereniging die jeugd verenigd!’

Uiteraard hebben we de sponsoren om reactie gevraagd. Fientje Bax: ’Door middel van samenwerking tussen gemeente bedrijven sporters en vrijwilligers hebben we vorige zomer de 5e  etappe van de Holland Ladies Tour naar de gemeente Aalburg kunnen halen, met de finish op het nieuwe Achilles terrein. Nu wilde we iets doen voor de jeugd. In overleg met elkaar hebben we gekozen voor de jeugd van Achilles. Onze kernwaarden; samenwerken, verbinden en kennis delen, zien we terug bij deze vereniging en verdient daarom onze support. John: ’We hebben er vertrouwen in, dat in de komende jaren de jeugdopleiding zorgt voor een nog betere ontwikkeling van de jongens en meiden. Ik zou het dan ook mooi vinden als er over jaartje of 5 in het eerste elftal 11 Veense voetballers rondlopen. Daarom investeren we nu dus in de jeugd’. Gerrit: ‘Binnen Achilles heeft het bestuur en de jeugdcommissie al een goed beeld, waar men de komende jaren naar toe wil. Door onze steun worden een aantal extra zaken mogelijk gemaakt, waardoor de jeugdopleiding een kweekvijver voor het eerste elftal moet worden. Zowel voor de heren als de dames. Fientje:’ Tevens hebben we ons ten doel gesteld om de jeugd niet alleen voetballend beter te maken, maar ze ook te stimuleren in sociale vaardigheden, zoals samenwerken. John vult aan: ‘Het zou mooi zijn als de club in de regio bekent komt te staan als: de voetbalvereniging die jeugd verenigd!’ Tot slot zegt Gerrit: ‘We wensen alle spelers en vrijwilligers van Achilles, veel plezier en succes voor dit nieuwe seizoen.’