Vanaf 18 mei Bibliotheek Altena weer open

mei 8, 2020 | 0 Reacties

We openen vanaf 18 mei de deuren van onze vestigingen in Hank, Nieuwendijk en De Werf in Woudrichem met beperkte openingstijden.

Welkom!

Goed nieuws! We mogen weer open. Minister Rutte kondigde aan dat Bibliotheken vanaf 11 mei de deuren weer mogen openen. Wij hebben iets meer tijd nodig om de maatregelen te treffen waarmee we jouw veiligheid en die van onze medewerkers kunnen waarborgen.

Vanaf 18 mei ben je van harte welkom op onze vestigingen in Hank, Nieuwendijk en op De Werf in Woudrichem. Er gelden beperkte openingstijden en spelregels. Wij vragen jou, als bezoeker, om je aan deze spelregels te houden.

In Wijk en Aalburg verbouwen we op dit moment onze vestiging. Daar ben je vanaf 2 juni welkom in onze mooie vernieuwde Bibliotheek.

Servicepunten voorlopig nog gesloten

Onze servicepunten zijn gevestigd in scholen of multifunctionele ruimten, waarvoor nog andere maatregelen gelden. Zodra het volgens die richtlijnen kan en onze
partners akkoord gaan, openen we deze punten ook.

Openingstijden tot en met 5 juni

Spelregels

Meer nieuws

Altena Vrouwen in Besturen

Altena Vrouwen in Besturen

Het aandeel vrouwen in topfuncties in Nederlandse bedrijven neemt toe. Maar het wettelijke streefcijfer van 30% vrouwen aan de top, dat verankerd is in de Wet Bestuur...

Lees meer