Magazine Vrouw & Altena

apr 22, 2014

magazine vrouw en altenaDe vrouwen van Altena gebundeld in glossy magazine en online galerij

In het Land van Heusden en Altena wonen heel veel ondernemende vrouwen. Maar wie zijn zij en hoe verdienen ze hun brood? In ‘Vrouw en Altena’ -een glossy magazine én online galerij www.vrouw-altena.nl– presenteren alle vrouwen zich en vertellen ze over hun onderneming.

Doel on- en offline magazine Vrouw & Altena

  1. Het zichtbaar maken van Ondernemende vrouwen uit het Land van Altena en vrouwen die buiten het gebied wonen en in het Land van Altena werken.
  2. Zichtbaar maken van de ondernemende vrouwen zodat we weten waar we hen kunnen vinden op commercieel, maatschappelijk en sportief gebied.
  3. Ondernemende vrouwen verbinden door samenwerkingen aan te gaan en kennis te delen.

Ondernemende vrouwen van Altena

Onder ondernemende vrouwen verstaan we niet alleen zichtbaar ondernemend en innovatief in hun branche, maar ook maatschappelijk actief. Al deze vrouwen vertellen over hun onderneming, passie, dromen en leven in het glossy magazine Vrouw & Altena. 
Net zoals een onderneming niet stil staat, blijft ook Vrouw & Altena in beweging. Via het digitale gedeelte www.vrouw-altena.nl houden de vrouwen iedereen op de hoogte van nieuwe hoogtepunten die betrekking hebben op hun onderneming en persoonlijkheid. Ook vullen nieuwe vrouwen, die aan de criteria van ondernemende vrouw voldoen, deze online galerij continue aan.

Bent u benieuwd naar het glossy magazine? Mail naar info@vrouw-altena.nlvoor de verspeidingspunten.