‘Mr Duurzaam’ Harm Edens avondvoorzitter kennisevent van FoodPrint naar FootPrint

sep 15, 2018 | 0 Reacties

Ken je Harm Edens? Hij is presentator van het TV-programma Dit was het nieuws en staat ook bekend als ‘Mister Duurzaam’. Sinds kort is hij in het nieuwe programma The Green Quest van BNR Nieuwsradio ook op zoek naar de duurzame doeners van BV Nederland. Hij is de ‘perfecte match’ voor ons Foodprint-event, vonden wij. Dat betekent dat jij hem kan ontmoeten! Hij is namelijk de voorzitter van ons avondprogramma van FoodPrint naar FootPrint.

Tijdens het kennis-event gaat hij samen met zijn tafelgasten – ondernemers uit de regio – op zoek naar inspiratie voor duurzame en innovatieve oplossingen voor het verkleinen van onze ‘FoodPrint’. Met het thema ‘Wat wordt het nieuws van morgen?’ discussiëren ze in drie panels over stellingen op het gebied van duurzaamheid.

Kom om 18.00 uur eerst genieten van spannende en vernieuwende gerechten van producten uit Altena. Met innovaties als een foodprinter neemt Taste and More je mee op een reis naar de food-toekomst. De toegang is gratis.
Om 19.30 beginnen de tafeldiscussies onder leiding van Harm Edens. Meedoen? Ja! Het publiek is interactief betrokken bij de discussie. Na afloop is er natuurlijk alle ruimte om gezellig bij te kletsen of goede groene zaken te doen met mede-ondernemers.

We horen graag of je komt. Dat kan heel eenvoudig, laat je naam en e-mailadres hier achter en zorg dat je erbij bent:  Tot dan!